Gastronomía

Gastronomía: a enfariñada, a troita e o salmón

A enfariñada, a troita e o salmón son probablemente tres dos pratos máis característicos do noso municipio; e os que ningún visitante debería de deixar de probar.

A enfariñada
//turismo.trabada.es/wp-content/uploads/2018/03/enfarinada-trabada.jpg

En Trabada poderás degustar pratos típicos, como a Enfariñada, un prato feito a fogo lento, composto por fariña de trigo cultivada nestas terras, ovos caseiros, auga, aceite e moito cariño. Este prato consta de dúas variedades dulce e salgado, e pode ir acompañado con diferentes ingredientes.

Pero o verdadeiro ingrediente segredo é o bo facer da nosa xente e a calidade dos nosos produtos.

Unha exquisitez que non debedes deixar de saborear.

O salmón e a troita
//turismo.trabada.es/wp-content/uploads/2018/03/troita-trabada.jpg

O salmón e a troita son, sen dúbida, uns dos peixes máis preciados e, se son de Trabada, a calidade é única. As formas de preparalos poden ser moi diversas (dende as máis tradicionais ás máis innovadoras) pero o principal é a materia prima.

Os pratos da gastronomía tradicional galega tamén están moi presentes na nosa oferta gastronómica.

//turismo.trabada.es/wp-content/uploads/2018/03/cocido-trabada-2.jpg

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies